Virtuvės virtuozai kavinėje dirbo dvi dienas ir rezultatas viršijo lūkesčius – buvo sukurtas naujas, madingas, sveikas ir lankytojams patrauklių patiekalų asortimentas iš pačių kokybiškiausių žaliavų.
„Kavinės prekystalį užpildė itališkų užkandžių ir desertų klasika: spalvingos salotos su degintu ožkos sūriu, grilyje kepta fokačija su vištiena ir sūriu, burokėlių duona su baklažanais ir feta, kruasanai su sūdyta lašiša ar kumpiu, tiramisu, panakota, krembriulė, naujų skonių spalvingi ir natūralūs vaisių, žaliosios matės kokteiliai“, – įspūdingą meniu vardijo Kauno rajono savivaldybės Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vyriausioji specialistė, atsakinga už maitinimo organizavimo švietimo įstaigose, Žydra Narbutienė.
Šefai atidavė duoklę ir veganams, pagamino ypatingo skonio humusą su granatų sėklomis, kepintais riešutais, šviežių daržovių lazdelėmis, populiariuosius sveiko „maisto dubenis“, kurie komplektuojami iš įvairių kruopų ir daržovių.
Mastaičių baseino kavinė visus plaukikus ir svečius kviečia užsukti ir išbandyti pavasario meniu.
Komentuoti