Patogus naudojimas
Daugeliui pažįstama situacija, kuomet už maisto gaminimą atsakingas žmogus kurį laiką vakarėlyje nedalyvauja, kadangi turi rūpintis grilio paruošimo darbais. Tačiau su Kamado apie tokį scenarijų bus galima pamiršti. Šiose kepsninėse naudojamos greitai įsidegančios anglys – jas pakanka uždegti paprastu degikliu, be degaus skysčio. Priklausomai nuo reikalingos temperatūros, uždarius dangtį reikės palaukti 15-30 minučių ir galėsite imtis tolimesnių žingsnių. Toks maisto ruošimas tikrai neprailgs ir neišvargins, o Jums liks pakankamai laiko užimti svečius.
Panašusturinys
Neribotos gaminimo galimybės
Naudodami Kamado kepsninę ir papildomus priedus, niekuomet nepritrūksite idėjų naujiems patiekalams. Ant grotelių kepti šonkauliukai, tobulo skonio sriuba, plovas, Tailando karis ar indiška vištiena – tai tik keletas tokių variantų. Šias kepsnines galima pritaikyti ir miltiniams patiekalams, ir įvairių produktų rūkymui, tad naujoji Jūsų Kamado niekuomet nestovės be darbo. Turėsite galimybę eksperimentuoti ir atrasti pačius netikėčiausius receptus – tai gali tapti nauju laisvalaikio užsiėmimu, kurį galėsite tęsti ištisus metus.
Paprasta priežiūra
Ne paslaptis, jog naudojant įprastas kepsnines ar kitus maisto gaminimui skirtus įrenginius, tenka nemažai dėmesio skirti ir jų valymui – dėl to šią įrangą norisi išsitraukti tik ypatingomis progomis. Visgi, norėdami išvalyti Kamado kepsninę, tikrai neužtruksite. Anglys efektyviai sudegs iki pelenų, tad Jums beliks juos pašalinti iš šio gaminio apačios. Be to, galėsite įsigyti įvairių papildomų priedų, kurie palengvins ir valymą, ir šių kepsninių naudojimą – kai kurie iš jų netgi yra komplektuojami su pačiomis kepsninėmis.
Ekonomiškumas
Nors tokioms kepsninėms prireikia šiokių tokių pirminių investicijų, vėliau gaminimas yra pakankamai ekonomiškas. Ypač tuomet, jei kalbėsime apie sunaudotas anglis. Storos keramikinės sienelės efektyviai išlaiko šilumą kepsninės viduje, o sandarikliai apsaugo nuo šilumos nutekėjimo. Dėl to sunaudojama kur kas mažiau anglių – vieno jų užkrovimo gali pakakti maždaug 8-10 valandų gaminimui. Be to, neišdegusias anglis galima panaudoti sekančiam kartui, tad akivaizdu, kad daugybės papildomų išlaidų Jums tikrai nereikės.
Ilgaamžiškumas
Aukštos kokybės keramika yra neįtikėtinai patvari, tad tinkamai prižiūrint, Kamado kepsninę drąsiai galėsite naudoti net kelis dešimtmečius. Be to, ji tiks ne tik šiltiems vasaros vakarams – tokioje kepsninėje gaminti bus galima ištisus metus. Galima sakyti, jog tai bus ilgalaikė investicija į puikaus skonio, patogiai paruošiamus patiekalus – tokiems privalumams iš tiesų sunku atsispirti.
Galimybė surasti Jūsų sodui tinkančią kepsninę
Dabar Kamado kepsnines siūlo daugybė skirtingų gamintojų, tad nesunkiai galima surasti tokią, kuri tiks Jūsų kiemui. Kone atsakingiausiai reikėtų rinktis jos dydį – jei vietos turite pakankamai, verta pagalvoti, kokiam žmonių skaičiui dažniausiai gaminate maistą. Kai kurios kepsninės užtikrins, kad net ir didesnė draugų kompanija neliks alkana, o Jums visą vakarą neteks praleisti prie puodų. El. parduotuvėje Pigu.lt Kamado kepsninės nustebins plačia pasirinkimo įvairove – čia tikrai surasite sau tinkamą modelį, kuris įkvėps naujiems kulinariniams eksperimentams.
Akivaizdu, kad Kamado kepsninė iš tiesų yra verta Jūsų dėmesio – ją neabejotinai norėsis panaudoti per draugų susibūrimus, kurie Jūsų kieme netgi gali tapti dažnesni. Tačiau net neabejojame, kad pradėję savo kulinarinę kelionę, surasite ir daugiau vertingų privalumų.
Komentuoti